Zmiana

Dzięki totalnej metamorfozie, za którą odpowiadało Klu Studio, tworzone przez Klaudię Utracik i Paulinę Sobczyk, skromnych rozmiarów wnętrze wypełnione zostało nasyconymi kolorami i zróżnicowanymi fakturami. 

Tło dla aranżacji lokalu stanowi pokrywająca sufit, ściany i podłogę zielona żywiczna powłoka. W tym samym, intensywnym kolorze wykonana jest lada,którą zdobi neon z logo restauracji. W zielony box wpisane są elementy wyposażenia wnętrza: intensywnie czerwone krzesła, blaty, grzejniki, a także ażurowa, geometryczna konstrukcja lamp i ścianki oddzielającej kuchnię od strefy dla klientów. 

Kontrasty i oświetlenie

Siłą tego projektu jest kontrast. Istotnym elementem oprócz czerwieni i zieleni jest oświetlenie, które dopełnia dwukolorową całość. Warto wpaść i poczuć klimat nocnego streetfoodu jak w Azji! – mówią redkacji MAGAZIF architetki.

Bio projektu

  • Projekt: Klaudia Utracik i Paulina Sobczyk / Klu Studio
  • Lokalizacja: Wrocław
  • Zdjęcia: Migdał Studio

Galeria zdjęć

Fot.: Migdał Studio;
oprac. na podst.: Klu Studio